Store bamser til salg online

Hvis du elsker store plys tøjdyr, er du heldig. Vi har et stort udvalg af store bamser til salg online, med en række forskellige størrelser og stilarter at vælge imellem. Disse bamser er gode til fødselsdagsgaver, julegaver eller endda bare en forkælelse til dig selv!

Disse bamser er lavet med den blødeste pels, du nogensinde har følt. De er også meget rimelige, så du kan få fingrene i en af disse yndige plysbamser uden at sprænge penge!

Du kan finde disse bamser i alle størrelser fra babyer til voksne. De er ideelle til at putte, men de er også sjove at hænge ud med!

Giv en elsket en gave de aldrig vil glemme med en bamse!
Disse bamser kan personliggøres med dit barns navn eller fødselsdag på foden. De vil helt sikkert være et minde i de kommende år, og de vil være en sjov tilføjelse til ethvert børneværelse.

De er ikke kun sjove at se på, men de vil også holde dine børn beskæftiget i timevis! Disse bamser er lavet af Melissa & Doug, så de er gode til at fremme hånd-øje-koordination og motorik. De er også en fantastisk måde at lade dine børn lære om farver og dyr.

Hvis du vil overraske dine børn med en speciel bamse, så prøv denne 10-tommer bamse fra Melissa & Doug. Den er lavet med farverige stoffer og lynlåse, som fremmer spilletid og motorik. Denne bamse fås også i pink eller blå, så du kan vælge den farve, der passer til dit barns personlighed.

De første bamser blev lavet i 1902, efter præsident Theodore Roosevelt nægtede at skyde en bamse, der blev fanget i en jagtfælde. En politisk tegneserieskaber ved navn Clifford Berryman skabte et humoristisk billede af præsidenten og hans afvisning af at skyde bjørnen. Det blev offentliggjort i Washington Post.

Michtom, der ejede en slikbutik i Brooklyn, New York, så tegneserien og havde en idé om at lave en bamse, som han kunne sælge. Han og hans kone Rose begyndte at lave bamser, og de solgte dem i deres butik.

De blev hurtigt populære. De hjalp med at få flere kunder ind i butikken, så de forlod slikbranchen for at starte deres eget legetøjsfirma. De kaldte deres firma for Ideal Novelty and Toy Company.

Det varede ikke længe, før bamserne blev en verdensomspændende sensation og er siden blevet et ikon i amerikansk historie. De blev oprindeligt skabt for at ære præsident Theodore Roosevelt, som havde været på jagt efter bjørne, men mislykkedes.

Der er også kæmpe bamser, der er blevet skåret ud i form af byer, som Xonita i Xonacatlan, Mexico. Beboerne i byen har kærligt navngivet deres bamse Xonita, som betyder smuk på spansk.

Disse bamser kan også personliggøres med dit barns navn eller en særlig dato. Du kan endda vælge en bamse med en yndlingssports- eller filmkarakter på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top